Strategische partners.

 

Meer dan eens worden wij gevraagd voor advisering en uitvoering van casussen, waarbij een multidisciplinaire aanpak noodzakelijk is. Uiteraard kunnen wij daarbij samenwerken met door u gekozen partijen. Maakt het u echter niet uit, dan wijzen wij u graag op onderstaande strategische partners. Cathelijne en Guido zijn bijzonder goed in hun vakgebied en wij bevelen ze dan ook van harte aan.

Cathelijne Elassaiss-Schaap

Cathelijne Elassaiss-Schaap

Cathelijne is reeds sinds 2000 werkzaam als advocaat en gespecialiseerd in ondernemings- en privacyrecht. Net als wij houdt Cathelijne van een praktische aanpak. Meer dan eens blijkt daarbij de oplossing niet persé van juridische aard te zijn. Uiteraard heeft Cathelijne ruime ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures, maar dat is voor haar niet het belangrijkste. Advisering speelt een veel prominentere rol binnen haar praktijk. Cathelijne beheerst daarbij de kunst om ingewikkelde juridische taal begrijpelijk te maken voor haar cliënten.

Cathelijne en het team van AccountantZ vullen elkaar hierdoor perfect aan. Als er een contract opgesteld moet worden of als we een juridische vraag hebben, dan staat Cathelijne altijd voor ons klaar. Daarnaast hebben wij inmiddels samen vele overnames voor onze relaties mogen uitvoeren. Wij vullen elkaar aan op financieel/fiscaal terrein versus juridisch, maar zeker ook op het gebied van strategie en detail.

Kijk voor meer informatie over Cathelijne op haar website: www.elassaiss.nl

Guido Vermeeren

Guido Vermeeren

Guido is al tien jaar een autoriteit op het gebied van coaching van ondernemers, managers en teams. Hij is een door de wol geverfde en succesvolle -en succes brengende- ondernemerscoach die niet alleen kan teruggrijpen op zijn bijzonder brede coachopleidingen, maar ook op zijn 25-jarige ervaring als ondernemer.

Guido heeft in het verleden succesvolle bedrijven opgericht en overnames en fusies gerealiseerd. Daardoor voelt, denkt en spreekt hij als een ondernemer.

Hij heeft altijd energie gehaald uit en gestoken in mensen, zowel in zijn medewerkers als in zijn opdrachtgevers. Als geen ander ziet hij de kracht van effectieve samenwerking en is hij in staat om ondernemers, management teams, leidinggevenden en hun teams te ontwikkelen en boven zichzelf te laten uitstijgen.

In samenwerking met Guido hebben wij al meerdere casussen succesvol afgerond. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het doorgeven van een familiebedrijf aan de volgende generatie. Wij hielden ons bezig met de financiële en fiscale afwikkeling, Guido zorgde ervoor dat de familieleden in hun kracht kwamen te staan in de nieuwe situatie.

Kijk voor meer informatie over Guido op zijn website: www.guidovermeeren.nl