Ondernemen is teamwork.

 

Leon Zoetekouw, oprichter en de drijvende kracht van AccountantZ, heeft ruim 20 jaar ervaring in de wereld van het MKB als accountant, belastingadviseur, financieel manager en bedrijfskundige. Hij heeft een team van deskundige professionals, die klaarstaan om u als ondernemer op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Wij geloven dat het behalen van doelen en waarmaken van ambities sneller, beter en effectiever kan door het uiterste uit jezelf te halen. Wij bereiken dit door onze klanten te omringen met het best passende team, het juiste tactische plan en een verrassend unieke aanpak. Wij werken met passie in het belang van u als ondernemer op een open, proactieve en persoonlijke manier. Een win-win situatie door het effectief verbinden van onze ervaring, kennis en persoonlijke kwaliteiten met uw passie en ondernemerskunde.

Intensief samenwerken, dat is wat onze klanten willen. Heldere denkbeelden en realistische oplossingen is wat onze klanten verwachten. Persoonlijke betrokkenheid en commitment is wat onze klanten krijgen bij het realiseren van onderscheidend vermogen en succes, nu en in de toekomst.

Wij maken graag persoonlijk met u kennis, om u te leren kennen en de kracht van onze aanpak voor uw bedrijf toe te lichten. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek, liever nog komen wij bij u langs.