Onze cases.

 

AccountantZ is trots op al haar opdrachtgevers. Met veel plezier werken we dagelijks met hen samen. Benieuwd wat onze klanten van onze aanpak vinden? Lees hieronder drie cases.

Marcel Attinger

Case Creating4U

Creating4U bestaat sinds 2006. Het bedrijf begon als allround reclamebureau, maar heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in online marketing. De klantenkring is zeer divers: zowel eenmanszaken als multinationals (en alles daar tussenin) in de meest uiteenlopende branches maken gebruik van de diensten van het bedrijf uit Opheusden. Meer informatie: www.creating4u.nl.

Eigenaar van Creating4U is Marcel Attinger. Hij vertelt over zijn ervaring met AccountantZ: AccountantZ ondersteunt bij alle financiële zaken. Welke vraag ik ook heb, Leon staat altijd voor me klaar. Onlangs heb ik bijvoorbeeld mijn eerste personeelslid aangenomen. Een belangrijke en spannende stap. Leon was daarbij de perfecte sparringpartner. Het vertrouwen dat hij geeft, zorgt voor een veilig gevoel. Met zijn adviezen in je achterhoofd maak je weloverwogen keuzes. En als het erop aankomt, kan het team van AccountantZ heel snel schakelen. Op die manier werken ze echt met je samen om te bouwen aan je onderneming. Ik blijf als ondernemer uiteraard in control, maar het is wel fijn om zo’n goede adviseur naast me te hebben staan!”

Case Hartog-Est

Carrosseriefabriek Hartog-Est in Waardenburg is een bijna 200 jaar oud familiebedrijf. De slogan van het bedrijf is ‘wij bouwen transport’ en dat is precies wat men in het bedrijf doet. Men zorgt ervoor dat met vrachtwagens ook daadwerkelijk lading kan worden vervoerd. Hiervoor bouwt men carrosserieën (laadbakken) in diverse soorten en maten. Hartog-Est is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor afwijkend transport. Zo bouwt men bewegende extra laadvloeren voor efficiënter gebruik van de laadruimte in een trailer of bakwagen, biedt men oplossingen voor biertransport en levert het bedrijf maatwerkoplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw. Ook heeft Hartog-Est zich gespecialiseerd in transportoplossingen voor het B- en BE-(‘klein rijbewijs’)segment. Meer informatie: www.hartog-est.nl.

Jorrit den Hartog is de huidige directeur/eigenaar. Hij vertelt: “Ik werk met veel plezier samen met Leon Zoetekouw. Nadat ik het bedrijf door de economisch moeilijke jaren van het afgelopen decennium heb geloodst, heb ik in Leon iemand gevonden die mij perfect ondersteunt in de groei die het bedrijf doormaakt. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij een ideale sparringpartner bij het maken van strategische keuzes. Een uurtje brainstormen met Leon levert altijd weer verhelderende inzichten op, waarbij we elkaar steeds erg goed aanvullen. Het valt mij telkens weer op hoe snel Leon mee schakelt met mijn ideeën en denkwijze. Dat werkt bijzonder prettig.

Naast de brainstormsessies en strategische ondersteuning is Leon er ook altijd voor mij waar het gaat om hands-on zaken op het gebied van financiën en HR. Hij heeft geweldige voelsprieten voor wat er speelt in een bedrijf en pakt dingen zakelijk aan, maar met altijd ook een ruime hoeveelheid ‘menselijkheid’. Iets wat erg goed bij mij past.

Samenwerken met Leon brengt mij een grote hoeveelheid positiviteit. Er wordt regelmatig hard gelachen, maar serieuze zaken worden serieus en daadkrachtig opgepakt. De vertrouwensband die ik hierdoor met Leon heb opgebouwd is ontzettend waardevol voor mij, zowel als ondernemer en als mens.”

Jorrit den Hartog
Lenno van Kleef

Case Apps & Us

Apps & Us is dé Oracle ERP specialist. Voor het gedreven team van deskundige en ervaren consultants is geen vraagstuk op het gebied van Oracle ERP, E-Business Suite of Oracle Cloud te groot. Het middelgrote consultancybureau helpt bedrijven met de overstap naar Oracle ERP en EPM, begeleidt verbetertrajecten, zorgt voor het beheer van deze services en verzorgt trainingen. Meer informatie: www.appsandus.com

Het bedrijf wordt geleid door Lenno van Kleef. AccountantZ heeft Lenno begeleid bij de overname van het bedrijf DNVO. Hij vertelt: “Tijdens één van mijn eerste gesprekken met de toenmalige eigenaar van DNVO kreeg ik de vraag of ik het bedrijf niet wilde overnemen. Ik zag de kansen, maar de manier waarop de eigenaar aandrong op de overname zat me niet helemaal lekker. Ik besloot bij Leon te rade te gaan om de risico’s te horen. Leon en zijn team hebben een gedegen onderzoek ingesteld. Daarbij was Leon mijn aanspreekpunt. Hij pakte zelf de financiële, fiscale en HR-gerelateerde zaken op. Voor de juridische kant schakelde hij een deskundige partij in. Ik heb mij daar verder niet mee hoeven bemoeien, hun doortastende aanpak stelde mij gerust. En op de momenten dat het spannend werd (bijvoorbeeld toen bleek dat een minderheidsaandeelhouder plots een andere rol ging spelen) hield Leon het hoofd koel. Door zijn kundige, snelle en flexibele manier van werken hebben we samen de overname tot een goed einde weten te brengen. Leon heeft daar zeker weten een belangrijke rol in gespeeld en hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had.”