Team

Leon Zoetekouw AA.

MKB-Accountant & eigenaar
Leon heeft ruim 20 jaar ervaring als MKB-Accountant en teamcoach voor familie- en MKB-bedrijven. Hij helpt deze bedrijven met hun zakelijke uitdagingen en dagelijkse kwesties met betrekking tot belasting, rapportage, waardering, financiering en groei. Vooral de combinatie van enerzijds accountancy en anderzijds bedrijfskunde in zowel opleiding als werkervaring maakt het mogelijk om ondernemingen in zijn geheel te beschouwen. Leon is sinds mei 2013 voorzitter van de afdeling Centrum van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Gijsje van der Heijden RSa.

Assistent-accountant & salarisadministrateur
Gijsje heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Ze begon haar carrière bij een MKB-bedrijf in de fruitteelt en 20-30 man personeel. Daar heeft zij vooral controllerwerkzaamheden uitgevoerd. Daarna volgde een ander MKB-bedrijf van vergelijkbare grootte, waar ze dergelijke werkzaamheden uitvoerde. Ook heeft ze ervaring opgedaan bij een ander accountantskantoor, voordat ze ruim 6 jaar geleden bij AccountantZ kwam werken. Gijsje is als salarisadministrateur het aanspreekpunt voor de salarisverwerkingen voor onze klanten.

Mariëlle Spies.

Assistent-accountant
Mariëlle werkt intussen al vijf jaar bij AccountantZ als assistent-accountant. Maar ze heeft al ruim 10 jaar ervaring. Die heeft ze opgedaan bij onder andere een regionaal middelgroot accountantskantoor. Daar heeft ze de boekhoudingen van een grote verscheidenheid aan klanten verzorgd. Ook complexere administraties zijn voor haar geen probleem, want ze heeft jarenlang gewerkt bij een gerechtsdeurwaarder. En ze weet haar weg perfect te vinden in verschillende administratie softwarepakketten. Bij AccountantZ verzorgt Mariëlle alle financiële boekhoudingen, die bij haar in goede handen zijn.

Stan Holmer.

Junior assistent-accountant
Stan hebben we sinds kort mogen verwelkomen als nieuwe collega. Hij studeert momenteel voor accountant. Stan werkt drie dagen in de week bij ons. De rest van de tijd besteedt hij aan de duale opleiding Accountancy aan de Hogeschool van Utrecht. Met zijn leergierige instelling vormt hij een mooie toevoeging aan ons team. Stan houdt zich onder andere bezig met het invoeren van administraties, het opstellen van rapportages en het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften.